Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului

Horia Tecău are "Sanie" pentru semifinale

142
1
Horia Tecău are

Articole de la același autor

După ce Simona Halep a fost eliminată, în sferturi, de la Australian Open, toată lumea îi ține acum pumnii ultimului român care a rămas să lupte pentru un trofeu în turneul de la Melbourne: Horia Tecău. 




Perechea Horia Tecău (România) / Sania Mirza (India) s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt din cadrul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. 
Creditați cu șansa a șasea la câștigarea trofeului, tenismanul constănțean și partenera sa au învins, ieri, scor 6-3, 6-4, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakis-tan) / Julia Goerges (Germania), într-o partidă contând pentru faza sferturilor de finală, care a durat numai o oră și trei minute. 
Grație accesului în semifinale, Horia Tecău și Sania Mirza și-au asigurat un premiu în valoare de 33.900 de dolari australieni, iar pentru a accede în ultimul act, vor trebui să treacă de perechea australiană Matthew Ebden / Jarmila Gajdosova. 
v v v
Jucătoarea chineză Na Li, cap de serie nr. 4, și sportiva slovacă Dominika Cibulkova, a 20-a favorită a competiției, s-au calificat, ieri, în finală la Australian Open. 
Li a învins-o, în semifinale, scor 6-2, 6-4, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie nr. 30. 
Na Li a acces pentru a treia oară în ultimul act la Melbourne, după ce a pierdut finalele din 2011 și 2013. În vârstă de 31 de ani, ea este prima jucătoare din Asia care s-a impus într-un turneu de Grand Slam, la Roland-Garros în 2011. 
După ce a eliminat-o, în sferturi, pe constănțeanca Simona Halep, Cibulkova a trecut, în semifinale, scor 6-1, 6-2, de Agnieszka Radwanska (Polonia), a cincea favorită a competiției.
Dominika Cibulkova (24 de ani) este prima jucătoare din Slovacia care ajunge în finala unui turneu de Grand Slam. 


Comentează știrea

jurnalistul de serviciu
24 ianuarie 2014
Tecau joaca finala !

update! Horica e deja in finala!...cu Sania...cu zurgalai!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8671 secunde