Horia Tecău, favorit nr. 2 în turneul de la Bratislava

508
Tenismanul constănțean Horia Tecău participă, săptămâna aceasta, la turneul challenger de la Bratislava (Slovacia), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 106.500 de euro.
Tecău evoluează numai în proba de dublu, îl are drept coechipier pe britanicul Ross Hutchins, iar cuplul lor este desemnat cap de serie nr. 2. Primii lor adversari sunt, în optimi, Jonathan Marray și Jamie Murray, ambii din Marea Britanie.
Pentru prezența pe tabloul principal, Tecău și Hutchins și-au asigurat 770 de euro, o eventuală calificare în sferturi urmând a fi răsplătită cu 1.360 de euro și 18 puncte ATP. Finala Ritro Slovak Open se va disputa duminică, 22 noiembrie, pe suprafață rapidă.
În proba de simplu, România are un singur reprezentant, pe Adrian Ungur, care, în runda inaugurală, îl întâlnește pe slovacul Lukas Lacko, favorit nr. 2. Altfel, tenismanul Victor Hănescu, singurul român din Top 100 mondial, a pierdut 11poziții în ierarhia ATP și ocupă locul 48, după ce a fost eliminat în primul tur al Mastersului de la Paris, conform clasamentului publicat, ieri, de forul internațional. La dublu, H. Tecău a urcat două locuri, ocupând locul 46 în această săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Sport extern
Pagina a fost generata in 0.2461 secunde