Horia Tecău, în optimile turneului de la Bangkok

396
După ce a ratat accesul în semifinalele BCR Open România, tenismanul constănțean Horia Tecău a luat drumul Asiei, pentru a participa, săptămâna aceasta, la turneul de la Bangkok (Thailanda), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour 250, în care valoarea totală a premiilor este de 608.500 de dolari.
Tecău este înscris numai în proba de dublu, în care îl are drept partener pe britanicul Ross Hutchins, iar primii lor adversari, din faza optimilor, sunt Viktor Troicki (Serbia) și Christopher Kas (Marea Britanie). Pentru prezența pe tabloul principal, cuplurile primesc 2.650 de dolari, o calificare în sferturi urmând a fi răsplătită cu 4.670 de dolari și 45 de puncte ATP.
Finalele PTT Thailand Open se vor desfășura duminică, 4 octombrie, pe suprafață rapidă.
În proba de simplu, România nu are niciun reprezentant.
v v v
Săptămâna aceasta, Horia Tecău ocupă locul 52 în clasamentul celor mai buni jucători de dublu ai lumii, ierarhie dată, ieri, publicității. Constănțeanul a acumulat 1.532 de puncte și, față de topul precedent, este în urcare de trei poziții.
În clasamentul ATP de simplu, apare un singur român, Victor Hănescu, "Uriașul" staționând pe locul 28. Colegul său din echipa de Cupa Davis, Victor Crivoi, a ieșit din Top 100, după o "alunecare" de zece poziții, până pe 108.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3243 secunde