Programul meciului România - Danemarca, din Cupa Davis

Horia Tecău intră, sâmbătă, în scenă

251
Horia Tecău intră, sâmbătă, în scenă - 276413horiatecau-1359670378.jpg
Ieri, la Cluj, a avut loc tragerea la sorți a partidelor întâlnirii de Cupa Davis România - Danemarca. Ordinea meciurilor este următoarea: vineri, începând cu ora 13.00, meciuri de simplu: Marius Copil - Frederik Nielsen, Adrian Ungur - Martin Pedersen; sâmbătă, ora 15.00, meci de dublu: Horia Tecău / Florin Mergea - Frederik Nielsen / Thomas Kromann; duminică, ora 13.00, meciuri de simplu: Adrian Ungur - Frederik Nielsen, Marius Copil - Martin Pedersen. 

Câștigătoarea va întâlni, în turul următor, Olanda, meciurile fiind programate între 5 și 7 aprilie, la București sau Craiova, dacă echipa țării noastre o va depăși pe cea a Danemarcei. 

Jucătorul constănțean de dublu Horia Tecău (locul 8 mondial) a declarat că echipa sa trebuie să profite de faptul că cel mai bun jucător al Danemarcei va disputa trei partide. 

"Cel mai bun jucător al lor, Nielsen, este obișnuit să joace și meciuri de simplu și de dublu. Îi va fi greu să joace trei meciuri în Cupa Davis, iar noi vom încerca să folosim asta în avantajul nostru. Tratăm toate meciurile cu seriozitate și ne dorim să le câștigăm pe toate", a declarat Horia Tecău. 

Președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, este de părere că România pornește cu prima șansă în întâlnirea cu Danemarca. 

"Ne concentrăm cu toții pe aceste meciuri cu Danemarca, în care pornim cu prima șansă, cel puțin pe hârtie. Băieții sunt suficient de motivați, s-au antrenat bine și sper că victoria va fi a noastră. Îi rog pe fani să ne fie alături. Le mulțumesc pentru suport și ne bazăm mult pe ei și de această dată", a mai spus Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2923 secunde