Horia Tecău, sfert-finalist în turneul de la Basel

106
Horia Tecău, sfert-finalist în turneul de la Basel - horiatecau-1571873348.jpg

Articole de la același autor

Horia Tecău a debutat cu dreptul în turneul ATP de la Basel (Elveția). Tenismenul constănțean, alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, s-a calificat în sferturile de finală ale competiției. 


Tecău și Rojer au jucat împotriva dublului format din croații Nikola Mektic și Franko Skugor și i-au învins pe aceștia în super tie-break, scor 6-3, 6-7, 10-5. Partida a durat o oră și 45 de minute, astfel că a fost un meci istovitor pentru cele două echipe. 
În urma acestui succes, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au asigurat un cec în valoare de 17.010 euro și 90 de puncte în clasamentul ATP de dublu. 


În sferturile de finală, cei doi vor juca împotriva dublului format din britanicii Jamie Murray, fratele celebrului Andy Murray, și Neal Skupski. 


Pentru Tecău și Rojer, turneul de la Basel este unul extrem de important. Cei doi luptă la fiecare competiție pentru a aduna punctele necesare în vederea participării la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra, în celebra sală "O2Arena". 
Tecău și Rojer sunt cotați cu șansa a patra la cucerirea trofeului de la Basel. Favoriții principali Marcel Granollers și Horacio Zeballos s-au retras înainte de startul competiției, astfel că prima șansă în momentul de față o au neo-zeelandezul Michael Venus și sud-africanul Raven Klaasen. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6512 secunde