Horia Tecău, sfert-finalist în turneul de tenis de la Aachen

460

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Michael Kohlmann (Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de tenis de la Aachen (Germania), competiție dotată cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.
Principali favoriți la trofeu, constănțeanul și partenerul său i-au eliminat, în optimi, pe Blaz Kavcic (Slovenia) și Antonio Veic (Croația), după o partidă de trei seturi, scor 6-3, 6-7 (1), 10-6. Următorii lor adversari sunt Bastian Knittel și Sebastian Rieschick, reprezentanți ai țării gazdă, beneficiari de wild-card.
Pentru această performanță, învingătorii și-au asigurat 540 euro și 15 puncte ATP, iar dacă vor accede în semifinale, recompensa va crește la 920 de euro și 29 p ATP. Finala Lambertz Open se va desfășura duminică, 15 noiembrie, pe suprafață rapidă.
v v v
Jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a spulberat-o, scor 6-1, 6-1, pe Anastasia Yakimova (nr. 1), în primul tur al turneului feminin de la Minsk (Belarus; suprafață rapidă; premii totale de 50.000 de dolari). În vârstă de 18 ani, constănțeanca se află la al treilea turneu din ultimele patru în care întâlnește, în runda inaugurală, pe marea favorită.
Înscrisă numai în proba de simplu, Simona o va înfrunta, în optimi, pe învingătoarea din partida Michaella Krajicek (Olanda) - Eva Hrdinova (Cehia). Finala va avea loc duminică, 15 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Sport extern
Pagina a fost generata in 0.4462 secunde