Horia Tecău și Adrian Ungur, meci greu în turul întâi la JO

369
Tenismanul constănțean Horia Tecău, participant în probele de dublu masculin și dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Londra, va susține primul meci pe 28 iulie, la dublu masculin, ora 12.30, pe terenurile de la Wimbledon, alături de Adrian Ungur. Tecău și partenerul său îi vor înfrunta, în rundă inaugurală, pe canadienii Daniel Nestor / Vasek Pospisli, adversari incomozi!
"Adrian Ungur este un jucător foarte bun. Acum, el a reînceput să joace la dublu. Antrenorul lui, Adrian Marcu, l-a sfătuit să facă asta, pentru a fi pregătit la JO. Mai mult, și lui, ca și mie, îi plăcea să joace pe partea de rever. Numai că acum, cu Volandri, a schimbat locul în teren, tocmai pentru a-mi permite mie să rămân pe partea mea forte, și s-a descurcat foarte bine", a declarat Tecău.
Dublul tricolor va avea o sarcină dificilă la Londra, atât din punct de vedere al lipsei de pregătire în echipă (cei doi efectuând doar câteva antrenamente împreună, timp decât câteva zile, de când au aterizat în capitala Angliei), cât și din perspectiva terenului de joc, deloc pe placul lui Adrian Ungur.
"Terenul de iarbă nu îmi place, dar voi da totul pentru a câștiga. Cu Horia nu am mai jucat de la Campionatele Europene sub 18 ani, deci de nouă ani, dar voi munci pentru a ne putea adapta unul cu celălalt", a precizat Ungur.
Pe de altă parte, perechea română deține câțiva ași în mânecă: atuul unei echipe noi, adică stilul de joc necunoscut de adversari, și implementarea sistemului de joc clasic, unde setul nu se mai decide în super-tie-break, fapt care îi favorizează pe cei doi, pentru că ambii pierd greu serviciul de joc.
Prima partidă la dublu mixt pentru Tecău, alături de Irina Begu, nu a fost stabilită încă, urmând ca, zilele acestea, să se anunțe data exactă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde