Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se pregătesc pentru Turneul Campionilor

181
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se pregătesc pentru Turneul Campionilor - horiatecau-1572380417.jpg

Articole de la același autor

Horia Tecău trece printr-o perioadă extrem de bună în cariera sa. Tenismenul constănțean a câștigat finala turneului ATP de la Basel, alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, și s-a calificat matematic la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra, în celebra sală "O2 Arena". 


Tecău și Rojer au o șansă bună să cucerească trofeul pe tărâm britanic, chiar dacă la competiție vor evolua cele mai bune opt echipe ale lumii. Perechea româno-olandeză ar putea evolua în fața celebrilor frați Mike și Bob Bryan sau în fața dublului format din columbienii Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, care, în momentul de față, sunt pe primul loc al clasamentului ATP. 
Tecău și Rojer sunt prieteni și în afara terenului de tenis, olandezul venind de mai multe ori în România și vizitându-i familia constănțeanului. Cei doi sunt obișnuiți cu competițiile mari. Tenismenul de la malul mării a cucerit trei titluri de Grand Slam, unul la Wimbledon, în 2015, și unul la US Open în 2017, dar s-a impus și la dublu-mixt la Australian Open, în 2012. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.856 secunde