Horia Tecău va juca, în premieră, la Turneul Campionilor!

310
Horia Tecău va juca, în premieră, la Turneul Campionilor! - tenis-1320266679.jpg
Perechea Horia Tecău (România) / Robert Lindstedt (Suedia) și-a asigurat, și din punct de vedere matematic, prezența la Turneul Campionilor, concurs de elită ce se va desfășura, în perioada 20-27 noiembrie, la Londra.
Pentru tenismanul constănțean și partenerul său, aflați momentan pe poziția a cincea în topul mondial pe echipe, vestea cea bună vine după ce austriacul Jurgen Melzer a anunțat că are probleme medicale și nu va mai putea juca în acest sezon. Melzer și partenerul său, Philipp Petzschner (Germania), ocupă locul șase în clasament și puteau juca în Turneul Campionilor doar în această formulă.
Altfel, deși fuseseră desemnați favoriți nr. 3, Tecău și Lindstedt au fost eliminați prematur din turneul de la Valencia (Spania), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 1,35 milioane de euro. Perechea româno-suedeză a ratat accesul în sferturile de finală, fiind învinsă în optimi, scor 6-7 (2), 4-6, de cuplul Kevin Anderson (Africa de Sud) / John Isner (SUA).
Pentru Turneul Campionilor, unde vor fi prezenți în premieră, Tecău și Lindstedt vor face repetiția generală săptămâna viitoare, la Mastersul de la Paris (Franța).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4265 secunde