Concurs Hoții au vandalizat mașina președintelui CS Noua Generație Mangalia

456

Articole de la același autor

Ciprian Broască, președintele Clubului Sportiv Noua Generație Mangalia, a avut neplăcuta surpriză de a-și găsi mașina vandalizată. Opelul său Astra, fabricat în 2008, era parcat pe str. Petru Maior, în dreptul imobilului cu nr. 21, iar hoții i-au spart geamul din stânga față, după care i-au furat telefonul mobil.
"Dincolo de paguba materială produsă, am pierdut acel telefon prețios ca aerul, în care aveam baza de date necesară organizării Festivalului Crazy Salsa Fest 2011 International Congres, eveniment ajuns la ediția a doua, programat, în perioada 29 aprilie - 1 mai, la Mangalia. De aceea, prin intermediul ziarului Cuget Liber, îi anunț pe conducătorii școlilor de salsa din România, care doresc să participe la festival, să ne contacteze la noul număr de telefon, 0743/044.954, sau la adresa de e-mail [email protected]", a declarat Ciprian Broască.
Festivalul de la Mangalia va cuprinde trei zile și trei nopți de dans pentru copii și adulți, cursuri, spectacole și petreceri. Sunt invitați dansatori și DJ din Spania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Turcia, Bulgaria și România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4837 secunde