Campionatul Naţional de rugby juniori U18

I-au „ciufulit” pe Şoimi! CSM Constanţa încheie turul cu o victorie preţioasă

95

Articole de la același autor

Meci de mare luptă pe stadionul „Callatis” din Mangalia, acolo unde, în cadrul etapei a şaptea a Campionatului Naţional de rugby juniori U18, faţă în faţă s-au aflat echipele CSM Constanţa şi ACS Şoimii-Dinamo Bucureşti.

Jucătorii antrenaţi de Onal Agiacai şi Marius Codea au obţinut o victorie extrem de preţioasă, scor 6-5, care o menţine în plutonul fruntaş al clasamentului.

Contra unei adversare, Şoimii-Dinamo, care anul trecut a fost pe prima treaptă a podiumului, CSM Constanţa a fost nevoită să facă un meci aproape perfect pentru a se impune, şi a făcut-o la limită, prin punctele realizate de căpitanul Andrei Chifor, care a trimis balonul printre beţe din două lovituri de pedeapsă.

CSM Constanţa U18 a încheiat astfel cu o victorie turul de campionat, urmând ca, din primăvara lui 2023, să înceapă returul şi mai apoi fazele finale.

Lotul cu care CSM Constanţa U18 a abordat această partidă a fost format din: Eduard Matei, Florin Perici, Radu Mariano, Cornel Stoica, Alin Vasile, Răzvan Tînjală, Ciprian Dumitrachi, Gabriel Popa, Nicolae Gavrilă, Daniel Crăciun, Ioan Boroş, Andrei Cârţa, Andrei Chifor (cpt.), Alexandru Matei, Octavian Manea, Tiberiu Păduraru, Valentin Dolghi, Florin Fanea, George Manole, Claudiu Oboroceanu, Cristi Ţarălungă, Adrian Lupu şi Andrei Miron.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: ACSOV Pantelimon - LPS Suceava 0-5, CSS Viitorul Cluj - CSS Bârlad 5-67.

În clasament, lideră este CSS Bârlad (24 puncte, 6 jocuri), urmată, în ordine, de LPS Suceava (20 p, 6 j), CSM Constanţa (19 p, 6 j) ACS Şoimii-Dinamo Bucuresti (15 p, 5 j) şi CSR-CSU-RC Cristian Săcele (10 p, 6 j).

XXX

La Constanţa, în organizarea Departamentului Regional de Dezvoltare Dobrogea, a avut loc un nou curs level 1 în formatul World Rugby pentru antrenori.

La acesta, au participat jucători de la CSM Constanţa, antrenori care au dorit să facă o reactualizare a informaţiilor, foşti jucători, dar şi profesori de educaţie fizică şi sport. Cursul, care a avut o componentă teoretică şi una practică, a fost susţinut de formatorii Nicolae Radu Mocanu şi Marius Codea. 




Următorul curs este programat, miercuri, 23 noiembrie, la Bârlad.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Rugby



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.462 secunde