Ianis Hagi, gol şi pasă de gol pentru Glasgow Rangers

499
Ianis Hagi, gol şi pasă de gol pentru Glasgow Rangers - ianisgol-1629021570.jpg

Articole de la același autor

Internaţionalul român din lotul campioanei Scoţiei, Ianis Hagi, a impresionat în al doilea său meci oficial în care a început ca titular în acest sezon.

Ianis Hagi a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă pentru Glasgow Rangers în meciul câştigat, vineri seara, scor 5-0, în Cupa Scoţiei, în faţa echipei din liga secundă Dunfermline Athletic. Hagi a prins echipa de start a lui Steven Gerrard şi a rămas pe teren până în minutul 70, după ieşirea sa tabela rămânând nemodificată. Ianis a marcat al treilea gol pentru Rangers, în minutul 19, cu o lovitură de cap din marginea careului mic. Doar două minute mai devreme, românul contribuise decisiv la a doua reuşită a echipei sale, după ce l-a lansat în adâncime pe Scott Wright, care şi-a întors adversarul direct şi a înscris. Celelalte goluri au fost marcate de Lundstram şi Roofe de două ori. Prestaţia românului a fost apreciată cu nota 8 de Glasgow Times, iar caracterizarea făcută de ziariştii scoţieni a fost laudativă.

„Hagi a propus cel mai bun fotbal al lui. A reuşit o primă atingere uimitoare şi a avut o viziune excelentă la faza golului marcat de Wright. A fost curajos şi a marcat cu o lovitură de cap lângă bara a doua”, a notat sursa citată. A fost al doilea gol reuşit de Ianis în acest sezon, după cel din partida cu Livingston.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde