Ianis Hagi nu a strălucit în finala turneului "Veolia Trophy"

203
Ianis Hagi nu a strălucit în finala turneului

Articole de la același autor

Ianis Hagi a fost din nou în centrul atenției la turneul amical de la Lyon. A fost titular la Glasgow Rangers, care a câștigat competiția "Veolia Trophy" contra echipei Nice.

Constănțeanul a fost decisiv în meciul contra echipei lui Ciprian Tătărușanu, câștigată cu 2-0. A fost dușul scoțian pentru Lyon, a scris presa franceză după prestația fiului lui Gheorghe Hagi.

În finala împotriva OGC Nice, echipa care eliminase pe rivala Celtic, Ianis Hagi a jucat mai mult de o oră. Ianis a fost menajat de Steven Gerrard, în urma unei intrări dure. Mijlocașul ofensiv n-a mai avut sâmbătă aceeași prestație în al doilea joc din turneul din Franța. 


În urma evoluției contra celor de la Nice, Ianis Hagi a primit cea mai mică notă - 6 - la egalitate cu George Edmundson și Glen Kamara.

"Greoi în posesie uneori, dar în general una dintre cele mai vii amenințări ofensive ale lui Rangers, atâta timp cât a fost pe teren, mereu căutând să creeze ocazii pentru colegii săi. Nu prea a avut impactul pe care l-a reușit cu Lyon, dar a avut câteva momente bune. A fost înlocuit cu 25 de minute înainte de final", a scris publicația Glasgowlive.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5647 secunde