Concurs "Îi doresc Anei-Maria Brânză să-și îndeplinească visul"

567

Articole de la același autor

Laura Badea a declarat că îi ține pumnii vicecampioanei olimpice de la Beijing Ana-Maria Brânză pentru a câștiga și aurul olimpic.
"Îi doresc din tot sufletul Anei-Maria să-și îndeplinească visul, pentru că medalia de argint a fost doar o parte a aspirațiilor sale. Dar sunt sigur că vor veni și alții din urmă. Poate că vicecampioana noastră va avea concurente chiar dintre colegele ei, poate că și Mihai Covaliu se va întoarce pe planșă. Faptul că am luat două medalii la ultima Olimpiadă demonstrează că scrima rămâne sus", a spus Badea.
Campioana de la Atlanta este de părere că mediul rural dă mai mulți mari sportivi decât cel urban, întrucât "în orașe, acum, altele sunt atracțiile pentru copii. Avem calculatoare, filme… Și acestea sunt bune, dar, astfel, din ce în ce mai puțini copii se îndreaptă spre sportul de performanță".
De aceea, Laura Badea se bucură când vede receptivitate la fenomenul sportiv, mai ales în comune și la sate.
"Cred că de aici vor veni foarte mulți campioni ai României de mâine, nu numai la scrimă, ci la toate sporturile. Ei își doresc să ajungă performeri, o văd pe Nadia, îl văd pe Hagi, pe Ilie Năstase, poate m-au văzut și pe mine, dar la scrimă mai sunt Mihai Covaliu și Ana-Maria Brânză", a mai arătat oficialul federal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8257 secunde