Imagini de colecție / "Regele fotbalului românesc" împlinește, astăzi, 50 de ani

166
2

Articole de la același autor

Gheorghe Hagi, fostul căpitan și, mai târziu, selecționer al naționale este considerat cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc. A debutat în fotbalul profesionist, la vârsta de 17 ani, pentru FC Farul Constanța. În cariera sa de jucător, "Regele" a cucerit trei titluri de campion al României, două titluri de golgheter, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Europei, o cupă UEFA, patru titluri de campion al Turciei și două Cupe ale Turciei. Hagi ocupă prima poziție în clasamentul all-time al golgheterilor, cu 35 de goluri reușite, la egalitate cu Adrian Mutu. Ca și antrenor, Gică Hagi a antrenat naționala (2001 pentru cinci luni), Bursaspor (2003), Galatasaray (2004), manager general al Poli Timișoara (2005-2006), antrenor FC Steaua (2007). În 2010, Hagi a revenit pe postul de antrenor al echipei Galatasaray, cu care a semnat pentru un sezon și jumătate. În prezent, Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul.  

Comentează știrea

Nicu Florin
5 februarie 2015
La multi ani Rege.!!!

Cuget Liber, era mai bine sa incepi articolele cu ziua merelui fotbalist.noi Constantenii trebuia sa fim primi care il aplauda.

carmen
5 februarie 2015
JOB ONLINE (PART-TIME, STUDENTI, PENSIONARI)

Oferta este de maxima seriozitate. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se incheie contract legal. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Gabriela Szabo, aniversata zilei
Pagina a fost generata in 0.5597 secunde