Mâine, se desfășoară o nouă ediție a competiției care poartă numele luptătorului constănțean decedat în Olanda

Concurs În memoria lui George Mâță

600

Articole de la același autor

"Memorialul George Mâță" a ajuns la ediția a treia. În sala de lupte de la Grupul Școlar de Marină "Alexandru Ioan Cuza", 100 de sportivi se vor înfrunta, mâine, în amintirea fostului campion.

Format la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, George Mâță a fost campion național și multiplu medaliat în întrecerile naționale de copii, cadeți și juniori la lupte greco-romane.
În 2005, a decedat, la doar 24 de ani, în condiții tragice, în Olanda, iar de atunci, în fiecare an, Asociația Județeană de Lupte, în colaborare cu DSJ Constanța, cu familia și cu foștii colegi, îi cinstesc memoria cu această întrecere care îi poartă numele.
Ediția din acest an, a treia, se desfășoară mâine, cu începere de la ora 10, în sala de lupte de la Grupul Școlar de Marină "Alexandru Ioan Cuza" (fost "Navrom").
Pe lângă cluburile locale, LPS "Nicolae Rotaru" CSS, CS Farul, CS Mangalia
și CSS Medgidia, se mizează pe participarea a încă cinci grupări, CSS5 București, CSS3 Steaua București, CSS 7 Dinamo București, CSS Integral Buzău și CSS Danubiu Tulcea, care a confirmat deja că va veni. Vor fi în jur de 100 de sportivi, copii (născuți în anii 1994, 1995, 1996 și mai mici) și cadeți (1992 și 1993).
"Ca de fiecare dată, Asociației Județene de Lupte îi este alături Direcția pentru Sport, familia lui George și cei care i-au fost apropiați, sprijinindu-ne inclusiv fostul luptător Gigi Pambuca. Mulțumim pentru colaborare și conducerii de la «Alexandru Ioan Cuza». La competiție va fi prezent și Memet Ender, campion european de juniori, dublu medaliat la Mondialele de seniori și participant la patru ediții ale Jocurilor Olimpice", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea, antrenor la LPS și director executiv al AJL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.501 secunde