Înalta Curte a amânat luarea unei decizii în "Dosarul Terenurilor MApN"

202
Înalta Curte a amânat luarea unei decizii în
Înalta Curte a decis astăzi să amâne luarea unei decizii în "Dosarul Terenurilor MApN" până pe 26 februarie. Patronul Stelei, Gigi Becali este acuzat de fapte de corupție (prejudiciu de 892.758 de dolari), dar nu a fost prezent la Tribunal, aflându-se în Dubai, acolo unde "a fugit" înainte de a afla decizia în "Dosarul Sechestrării", informează adevarul.ro


De notat că nici Victor Babiuc, fostul ministru al Apărării, nu a fost prezent, și el fiind incriminat în acest proces. În aceste condiții, patronul din Ghencea va reveni în țară după partida de la Amsterdam, dar rămâne de văzut dacă următorul termen îl va găsi între granițele României.


Membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, George Becali a așteptat cu telefonul lipit de ureche, din Dubai, decizia Curții Supreme de Justiție în dosarul în care era judecat pentru sechestrarea unor indivizi care i-au furat mașina în 2009. Prima veste, "pe surse", primită în direct la România TV, l-a lăsat fără grai: condamnare de trei ani cu executare! "Plec, nu mai vreau să aud de țara asta! Nici aerul nu i-l mai respir", a reușit el să articuleze din greu. Cinci minute mai târziu, inima i-a mai venit la loc: completul format din cinci femei judecător i-a dat trei ani, dar cu suspendare. Decizia, definitivă și irevocabilă, răstoarnă verdictul dat de prima instanță, un complet de trei judecători de la Înalta Curte, care îl achitase pe Becali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Sport : Fundașul Cornel Râpă a semnat cu Steaua
Pagina a fost generata in 0.76 secunde