Inaugurarea Stadionului Rapid, greu de realizat, chiar dacă obţinerea avizelor este în grafic

142
Inaugurarea Stadionului Rapid, greu de realizat, chiar dacă obţinerea avizelor este în grafic - stadioninaugurare-1641917745.jpg

Articole de la același autor

Situaţia pandemiei în România dă peste cap planul giuleştenilor de a inaugura cât mai repede Stadionul Rapid.

Marţi, 11 ianuarie 2022, în ţară au fost anunţate 8.861 de cazuri, cel mai mare număr din ultimele două luni, conform digi24.ro, iar la Bucureşti incidenţa a crescut la 2,97/1.000.

Pregătită pentru meciul cu UTA, primul acasă din a doua parte a sezonului, echipa Rapid s-ar putea vedea nevoită să intre pe arena din Grant spre finele lunii februarie, în cel mai bun caz.

România şi Bucureştiul se pregătesc pentru scenariul roşu, iar la o incidenţă a îmbolnăvirilor între 3 şi 6 la mie stadioanele vor fi deschise în proporţie de 30 la sută. Iar peste 6/1000 porţile stadioanelor vor fi din nou ferecate.

„Suntem în curs de depunere a documentelor necesare avizelor pentru stadion. S-au depus actele la DSP, iar miercuri vor fi depuse cele pentru ISU. De asemenea, s-a făcut schimb de adrese cu federaţia de fotbal, cu Liga şi cu Rapid pentru omologarea terenului de fotbal şi a demarat de mai multe zile procesul de evaluare al chiriilor care vor fi percepute pentru spaţiile ce vor putea fi închiriate. Inclusiv realizarea unui contract cadru de închiriere a stadionului pentru FC Rapid. În principiu, luarea avizelor şi acreditarea stadionului se vor termina până la jocul cu UTA, dar mai departe rămâne de văzut ce va decide clubul, Liga etc”, au precizat cei de la CS Rapid pentru Digi Sport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0376 secunde