Încă două medalii pentru "gheparzi" la Naționalele de juniori

165
După cele patru medalii reușite de "gheparzii" de la CS Farul și LPS "Nicolae Rotaru", vineri, în prima zi a etapei finale de la Campionatul Național de atletism pentru juniori (competiție desfășurată la Complexul Național "Lia Manoliu" din București), sâmbătă, în a doua reuniune, au mai fost cucerite încă două medalii de reprezentanți ai Constanței.

Astfel, Andreea Lefcenco, care obținute în prima reuniune medalia de aur la triplusalt (13 m), pentru CS Farul, s-a clasat a doua la proba de lungime (5.97 m), concurând de această dată pentru CSS 1 Constanța. 

Al doilea rezultat a fost obținut de Alexandru Constantin Floria (CS Farul), care a luat argintul la prăjină, cu 4.30 m. 

În prima zi a competiției, au fost obținute și trei medalii la proba de triplusalt masculin: 1. Cristi Boboc, de la LPS "Nicolae Rotaru" (15.56 m), 2. David Spiridon, de la CS Farul (15.33 m), 3. Cristian Bododel, de la LPS "N. Rotaru" (14.94 m - record personal). De asemenea, la aceeași probă, următoarele trei locuri au fost ocupate tot de constănțenii de la LPS: 4. Iulian Pricop (14.83m), 5. Andrei Albu (14.80m), 6. Valentin Scanghel (14.54m). 

Sportivii sunt antrenați de colectivul format din Cecilia Gevat, Alin Larion, Lenuța Dragomir și Niculina Chiricuță. 

La CN, au participat 359 de atleți, din care 127 la feminin și 232 la masculin, din 83 de cluburi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3471 secunde