Încă un fotbalist devine coechipier cu Messi, din vară

765
Încă un fotbalist devine coechipier cu Messi, din vară - ztaznzdlnti2ndm5ytrmndnhnjzkmzhl-1557655874.jpg

Articole recomandate

Barcelona a scăpat de emoții în privința transferului lui Matthijs de Ligt de la Ajax. Oficialii catalani au accelerat negocierile cu gruparea lăncierilor, iar cele două părți au ajuns la un acord, susține El Mundo Deportivo. Rămân de stabilit doar detalii pentru finalizarea contractului.


De Ligt este anunțat pe Camp Nou de mult timp. Barcelona a reușit mai întâi să-l convingă pe coechipierul lui, Frankie de Jong, cel care a semnat în ianuarie, iar suma de transfer a fost de 75 de milioane de euro. Ajax așteaptă acum cel puțin 70 de milioane pentru de Ligt, asta după ce căpitanul grupării din Amsterdam a refuzat săptămâna aceasta o ofertă de valoare egală de la Manchester United. Clubul de pe Old Trafford îl avusese în vizor pe de Ligt cu mai mult timp în urmă, dar a renunțat din cauza unui motiv mai puțin obișnuit, scrie digisport.ro


"Sunt zero șanse ca De Ligt să continue la Ajax. Sunt prea multe cluburi interesate de el. Ne va părăsi în vară, însă nu știu dacă va merge la Bayern Munchen sau la Barcelona", a declarat Erik ten Hag înainte de semifinala cu Tottenham. 


"Poate juca în orice campionat mare. În Italia, la Juventus, ar putea învăța, ar putea progresa pentru că sunt maeștri ai apărării. Dar eu l-am sfătuit să aleagă Barcelona, cred că ar avea loc să joace titular. Dar și Manchester City ar putea fi o opțiune tentantă, "a fost comentariul fostului antrenor al Barcelonei, Louis van Gaal.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.999 secunde