Începe Cupa României la lupte - seniori, la Tenis Club Idu Mamaia

347
Începe Cupa României la lupte - seniori,  la Tenis Club Idu Mamaia - incepe-1543427384.jpg

Articole recomandate

Astăzi și mâine, la Tenis Club Idu Mamaia, va avea loc Cupa României la lupte greco-romane, libere și feminine, competiție destinată seniorilor, în organizarea Asociației Județene de Lupte Constanța și Federației Române de Lupte. 
Sunt așteptați peste 150 de sportivi din toată țara. Președintele FR de Lupte, Răzvan Pârcălabu, nu va fi prezent, deoarece se află într-o delegație în Japonia, acolo unde a încheiat un parteneriat strategic cu oficialii niponi. 
Astăzi, de la ora 8, este programat cântarul oficial, iar între orele 10 și 14, vor avea loc primele dueluri. După două ore de pauză, concursul va reveni cu semifinalele, până la ora 19. Vineri, de la ora 10, se va da startul recalificărilor, urmate de finale. În jurul orei 14, ar trebui să aibă loc ceremonia de premiere a celor mai valoroși sportivi din concurs. 
Pentru prima dată după foarte mulți ani, Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" nu va avea niciun sportiv înscris în concurs, însă antrenorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin vor avea sportivi formați de ei, dar care vor reprezenta acum alte cluburi: Florin Ghiorghe - CSM Slatina, Ionuț Caraș - Rapid București, Iulian Grăjdan - Metrorex, Dorin Pârvan - CS Astra Arad. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3771 secunde