Incredibil: a pierdut TOTUL! Vezi cu ce se ocupă un fost star al fotbalului mondial!

726
Incredibil: a pierdut TOTUL! Vezi cu ce se ocupă un fost star al fotbalului mondial! - ddd-1578908418.jpg

Articole recomandate

Intrat în politică, viața fostului fotbalist turc Hakan Șukur s-a schimbat dramatic în urmă cu cinci ani. Inițial a fost prieten și aliat politic al președintelui Erdogan, dar înțelegând în ce direcție merg lucrurile, în 2015, cu un an înainte de puciul care a urmărit îndepărtarea lui Erdogan, a fugit în SUA cu familia. Chiar și așa, departe de focul evenimentelor din Turcia, Hakan Șukur a fost declarat adversar al regimului și consecințele au fost groaznice, pe numele său fiind emis mandat de arestare. Tatăl său a fost închis, casele și conturile confiscate.

În aceste condiții, Șukur nu a mai avut cum să se întrețină și a fost nevoit să se angajeze la o patiserie din Palo Alto, cu specific turcesc și grecesc, în mijlocul bogatașilor din Sillicon Valley, la doi pași de Stanford University.

Hakan Șukur a acordat un interviu cotidianului german Bild, unde a vorbit despre situația incredibilă în care a ajuns. "Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toți chiriașii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu amenințări. Și eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităților. Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate", a spus Hakan Șukur.

Fost coleg cu Hagi și Popescu la Galatasaray, Hakan Șukur nu vrea cu orice preț ca Erdogan să dispară de la putere, astfel că i-a transmis un mesaj public: "Îi cer lui Erdogan să devină președintele de care Turcia are nevoie".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Sport : Bogdan Stancu, GOLGHETER în Turcia
Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : Turcia, sufocată de refugiați sirieni!
Pagina a fost generata in 0.5004 secunde