INFO EURO 2008

328
# Rezultatele înregistrate în partidele de aseară, ambele din Grupa B: Polonia - Croația (0-0); a marcat Ivan Klasnic (min. 53); Austria - Germania 0-1 (0-0); a marcat Michael Ballack (min. 49). Croația și Germania s-au calificat în sferturi de finala, unde vor întâlni Turcia, respectiv Portugalia.

# Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunțat, ieri, că fotbaliștii echipei naționale vor încasa o primă totală în valoare de peste un milion de euro din partea forului român, dacă se vor califica
în sferturile de finală ale EURO 2008. Sandu a mai adăugat că mai mulți oameni de afaceri au promis că vor premia echipa națională dacă va face per-formanță la acest turneu fi-nal, unul dintre premii constând în proprietăți imobiliare.

# Site-ul francez sportvox.fr analizează, într-un articol dedicat naționalelor României și Croației, motivele pentru care cele două echipe ar putea ajunge în finala Campionatului European, scoțând în evidența faptul că selecționerul Victor Pițurcă a ales la EURO 2008 cea mai bună tactică.

# Astăzi, în afară de meciul tricolorilor, la EURO 2008 se va mai juca un meci, tot în Grupa C: Franța - Italia, la Zurich, de la ora 21.45, în direct la TVR 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0601 secunde