INFO EURO 2008

354
# Vineri seară, în cel de-al doi-lea sfert de finală, Croația - Turcia 2-4 (0-0, 1-1), după executarea loviturilor de la 11 m; au marcat: Klasnic (min. 119), respectiv Semih Senturk (min.120+2). În semifinale, Turcia va întâlni Germania.# Fundașul central italian Andrea Barzagli nu va mai putea evolua la Campionatul European, după ce a suferit o accidentare la genunchi, au anunțat reprezentanții campioanei mondiale.

# Fundașul Khalid Boulahrouz va rămâne în lotul echipei olandeze prezente la EURO 2008, a anunțat selecționerul Marco Van Basten, fără a preciza dacă îl va folosi sau nu în sfertul de finală cu Rusia. Boulahrouz a trecut prin momente cumplite, după ce fiica sa, Anissa, care s-a născut prematur, miercuri, la Lausanne, a decedat în cursul dimineții de joi.

# Cancelarul german Angela Merkel a mărturisit că a urmărit o parte a meciului Germania - Portugalia (3-2), din sferturile de finală, în pofida faptului că, la ora desfășurării partidei, participa la summitul UE de la Bruxelles.

# Pentru selecționerul Luiz Felipe Scolari, meciul cu Germania a fost ultimul pe banca Portugaliei. Din sezonul viitor, tehni-cianul brazilian va antrena echipa Chelsea Londra, dar a negat că anunțul făcut în timpul EURO 2008 a avut vreo influență asupra jocului.

# În week-end, se vor desfășura ultimele două partide din cadrul sferturilor de finală, după următorul program: Olanda - Rusia (sâmbătă, ora 21.45, la Basel) și Spania - Italia (duminică, ora 21.45, la Viena). Ambele întâlniri sunt transmise în direct de TVR 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6795 secunde