"E un tip complicat, unul care a ajuns sus prin talent, prin muncă, dar un om care se grăbește în viață"

624
Cornel Dinu a vorbit despre Adrian Mutu în calitate de fost antrenor al acestuia, făcându-i o caracterizare fotbalistului liber de contract: "E un tip complicat, unul care a ajuns sus prin talent, prin muncă, dar un om care se grăbește în viață. Țin minte că l-am întrebat, când a venit la Dinamo ce relații de joc avea în partea stângă, acolo unde juca la Pitești. Mi-a răspuns . El avea 19 ani atunci. Eu i-am explicat clar că trebuie să intre în schema mea de joc, altfel nu joacă", a declarat acesta la DolceSport.

"Mister" a punctat principalele probleme ale lui Adrian Mutu, jucător care în trecut a avut probleme la Chelsea din cauza consumului de cocaină și care la întoarcerea în țară, la Petrolul, a părut absent în majoritatea partidelor, într-o scădere de formă, rare fiind partidele în care a fost integralist: "E un tip inteligent. Din păcate, are în el ceva de rapsodie, adică are o bucurie de a face o combinație între a juca și o viață boemă. Sunt lucruri imposibile. La el e mai mult spre viciu. E un jucător de 35 de ani care, din punct de vedere al capacității fizice, ar putea să mai joace. L-aș putea compara la acest capitol cu Totti".

Dinu a încheiat vorbind despre viitorul lui Mutu în calitate de fost fotbalist: "Mutu ar putea deveni un bun antrenor, dar depinde cât îl mănâncă Lucifer și cât îl mângâie Dumnezeu".

Articolul integral AICI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0675 secunde