Interul Diana Druțu, pe picior de plecare

326
Interul Diana Druțu, una dintre handbalistele Tomisului de la care se aștepta ieșirea la rampă, este la un pas de a se despărți de echipa de pe litoral. Cele mai probabile destinații: Oțelul Galați sau CSM Ploiești.
"Părinții Dianei sunt nemulțumiți de randamentul jucătoarei și ar dori să o aducă la Galați, o formație mai aproape de aspirațiile familiei. Plecarea sa este incertă, pentru că mai are contract doi ani cu noi, dar nicio variantă nu este exclusă", a declarat directorul executiv Traian Bucovală.
În vârstă de 21 de ani, handbalista a marcat pentru CS Tomis 67 de goluri în ultima ediție a Ligii Naționale.
În afara Dianei, alte două sportive - Anișoara Durac Marcu și Ramona Ștefan - au părăsit "corabia" constănțeană și vor îmbrăca, sezonul următor, tricoul nou promovatei CSM Ploiești. Tot la echipa prahoveană, ar mai putea ajunge alte două jucătoare ale Tomisului, Andreea Dospin și Alexandra Cazacu.
În ceea ce privește bursa transferurilor din handbalul feminin românesc, să mai amintim "mișcările" constănțencelor Ionela Gâlcă Stanca, de la Oltchim Rm. Vâlcea la Rulmentul Brașov, și Roxana Mazur, de la Oțelul Galați la CSM Ploiești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.077 secunde