Învingătoarea din Copa America 2015 va primi un trofeu de argint de 9 kg și 77 cm

78
1
Învingătoarea din Copa America 2015 va primi un trofeu de argint de 9 kg și 77 cm - imageresize-1434015002.jpg

Articole recomandate

Organizatorii ediției a 44-a a competiției de fotbal Copa America, găzduită de Chile în perioada 11 iunie - 4 iulie, vor acorda învingătoarei un trofeu fabricat din argint, pe un soclu de lemn, cu o înălțime de 77 cm și o greutate de 9 kg, relatează EFE.


Trofeul a fost confecționat de Casa de bijuterii Escasany din Buenos Aires în 1916, când a avut loc prima ediție a a competiției. Cupa are un diametru la bază de circa 32 cm, iar în partea superioară de 20 cm. Pe baza trofeului sunt plăcuțe inscripționate cu numele țărilor învingătoare.

Campioana en titre este Uruguay, care deține și recordul de victorii în Cupa America cu 15 succese în 43 de ediții. Există un trofeu și pentru ocupanta locului 2, care va primi Cupa Bolivia.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2063 secunde