Învinşi de Rusia, „stejarii” au pierdut şi Cupa Kiseleff

197
Învinşi de Rusia, „stejarii” au pierdut şi Cupa Kiseleff - invinsi-1615135378.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de rugby a României a debutat cu stângul în ediția 2021 a Rugby Europe Championship (REC), fiind învinsă, scor 13-18 (10-6), de naţionala Rusiei, într-o partidă disputată, sâmbătă, la Soci, marcând totodată și debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța.

„Stejarii” au făcut o primă repriză foarte bună şi, chiar dacă rusul Raimil Gaisin a transformat o lovitură de pedeapsă în min. 2, România a trecut la conducere, după eseul lui Marius Antonescu, transformat de Florin Vlaicu, 7-3 în min. 7. Acelaşi Vlaicu a mai pus trei puncte pe tabelă în min. 20, tot dintr-o penalitate, iar la pauză a fost 10-6, ruşii reducând din diferenţă prin Gaisin, prin acelaşi procedeu.

Repriza secundă a aparţinut ruşilor, iar uvertura Gaisin a taxat toate erorile jucătorilor români. Patru lovituri de penalitate transformate şi s-a făcut 18-10 pentru „urşi”! Pe final, Adrian Moțoc a primit cartonaș galben, dar, în ciuda inferiorităţii numerice, „stejarii” au încheiat meciul în atac, Vlaicu reducând din handicap, tot din lovitură de pedeapsă, 18-13 fiind şi rezultatul final.


Rușii câștigă totodată şi Cupa Kiseleff, trofeu pus în premieră în joc între cele două naţiuni, în timp ce românii pleacă de la Soci cu un punct bonus defensiv.

Naţionala „frunzei de stejar” își continuă evoluția în REC2021, sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, urmând să întâlnească, la Lisabona, selecţionata Portugaliei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5584 secunde