Antrenorul Farului a pus gând rău "câinilor mici"

Ion Barbu: "Batem pe Dinamo II pentru fani!"

688
2
Ion Barbu:

După câțiva ani, FC Farul are din nou la conducerea echipei un farist 100%, Ion Barbu, iar acesta dorește să își treacă în palmares o primă victorie împotriva clubului Dinamo.

Instalat în funcția de antrenor principal al echipei în urmă cu două săptămâni, fostul fundaș de fier al "marinarilor", Ion Barbu, și-a propus să reimprime jucătorilor spiritul de luptător, care făcuse din Farul o echipă demnă de respect în Liga I, o echipă tânără cu "foame de rezultate", după modelul celei care juca în 2005 finala Cupei României.
"Am discutat cu băieții și ne-am propus să câștigăm cât mai multe puncte în finalul acestui sezon. Partida cu Dinamo II pare facilă dacă ne uităm la clasament, dar întâlnim o echipă imprevizibilă, care poate pune oricând probleme. Obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte și să ne facem fanii fericiți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Barbu.
Tehnicianul se confruntă însă cu mai multe probleme de lot. Astfel, "Barbone" nu va putea conta la meciul de sâmbătă pe Andrei Neagoe și Cosmin Stegaru, ambii suspendați, pe Sorin Paraschiv și Nicolae Buzea, în continuare accidentați, și pe Denis Husein, trimis să se pregătească cu juniorii clubului, după ce a chiulit de la mai multe sesiuni de pregătire fără acordul antrenorilor sau al conducerii.
"Sunt câțiva absenți, însă avem soluții pentru a-i înlocui. Mi-aș dori să le dau și fotbaliștilor mai tineri șansa de a juca, dar totul depinde de rezultat", a explicat antrenorul Farului.

Partida dintre FC Farul și Dinamo II București are loc sâmbătă, pe stadionul "Farul", de la ora 11.00.
Cu șase etape înaintea finalului de campionat, FC Farul a strâns 34 de puncte și ocupă locul 9 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a.



Comentează știrea

cristi
5 mai 2012
Important

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde