Ion Barbu: "Sunt în stare de șoc!"

800
Ion Barbu:
Actual antrenor al FC Farul și fost coleg al lui Henry, Ion Barbu a fost șocat când a aflat de anunțul morții sportivului nigerian.
"Sunt în stare de șoc de când
am văzut la știri ce s-a întâmplat, nu pot descrie ce simt în acest moment. Pe Henry îl știu de când a venit în România și nu pot să
spun decât cuvinte de laude la adresa lui: un băiat extraordinar, care era numai cu zâmbetul pe buze. Chiar la amicalul de acum o săptămână, dintre FC Farul și Delta Tulcea, ne-am revăzut, ne-am salutat și îmbrățișat. Acest sportiv avea tot viitorul în față, era un jucător de Liga I, jucător de perspectivă. Nu îmi amintesc să fi avut vreo problema medicală, era un tip cu o energie ieșită din comun, cu bun simț și o poftă de viață extraordinară. Nu îmi pot imagina cum s-a putut întâmpla așa ceva. Este uimitor, să cadă deodată la pământ și nimic să nu mai poată fi făcut. Așa a vrut Dumnezeu să fie. E o vorbă: ne naștem pe rând și murim pe sărite. Sincere condoleanțe familiei sale", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 1.6438 secunde