Ion Marin a vrut să vină la Farul, dar a fost refuzat

1564
3
Ion Marin a vrut să vină la Farul, dar a fost refuzat - farul-1310412802.jpg

După jocul-școală de sâmbătă, tehnicienii "marinarilor" au renunțat la 11 jucători. În același timp, a picat și transferul lui Cătălin Vlaicu.

Partida "în familie" de sâmbătă i-a convins pe tehnicienii Farului în privința a 11 dintre fotbaliștii care se aflau în probe sau în lot, antrenorul principal Marian Pană și ajutoarele sale renunțând la Gospodin, Boritz, L. Bubuleandră, Banoti, Ion Marin, Pelican, Buciulescu, Dedu, D. Forminte (dintre cei sosiți la teste) și la Dutciuc. De asemenea, din lot nu mai face parte nici Pașcovici, al cărui contract nu a fost prelungit.
La capitolul achiziții certe de jucători experimentați, Farul rămâne deocamdată doar cu portarul Cornel Cernea, trans-ferul fundașului central Cătălin Vlaicu (cu jocuri în Liga 1 la Gloria Buzău și Astra) nemaifiind de actualitate.
Săptămâna trecută, stoperul de 28 de ani a participat la câteva antrenamente și a fost văzut și la jocul-școală de sâmbătă, însă fariștii i-au spus că vor mai vorbi după amicalul cu Eolica Baia, de mâine, lucru cu care Vlaicu nu a fost de acord, transmițând că nu mai vine la Constanța.
"Marinarii" l-au oprit în lotul lărgit în schimb pe un alt fundaș central, tânărul de 19 ani Cătălin Fătu, de la fosta grupă de juniori pregătită de Cristi Șchiopu. După modelul "Conțu", Fătu a acceptat un contract pe trei ani, urmând ca, dacă nu va rămâne la prima echipă, să fie împrumutat un sezon la o formație de eșalon inferior, de la care Farul îl poate readuce și în iarnă.
Farul a tratat și cu mijlocașul ofensiv Dănuț Prodan (care a mai jucat pentru "marinari"), însă pretențiile sale financiare nu i-au fost acceptate de clubul constănțean.
Ieri dimineață, opt dintre jucători (L. Ștefan, Șt. Ciobanu, Sascău, I. Barbu, Nițescu, Păduraru, Paraschiv și Zdrâncă) au efectuat, la o clinică medicală din oraș, controlul cardiac, urmând ca astăzi să fie verificați restul fotbaliștilor.

Amicalele de la Predeal
Săptămâna aceasta, în afară de amicalul de mâine, de pe "Farul", cu Eolica Baia (echipă din Tulcea nou-promovată în Liga a III-a), "marinarii" au mai fixat un meci de verificare, cu Dunărea Călărași (sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11, în deplasare). Săptămâna viitoare, Farul se deplasează la Predeal, pentru stagiul montan care va dura 12 zile, și în cadrul căruia va disputa alte trei partide-test: pe 24, 27 și 29 iulie, de fiecare dată de la ora 11.
Constănțenii pleacă la munte luni, 18 iulie, la ora 8,30. La Pre-deal, programul cuprinde câte două antrenamente pe zi, în afară de prima zi și de zilele cu meciuri amicale.



Comentează știrea

suporter
12 iulie 2011
ptiu drace

am crezut ca vrea sa se intoarca demonul la farul

marian
12 iulie 2011
slabilor

cum mha sa renuntati la bubuleandra voi nu sunteti sanatosi la cap....?

baricada
12 iulie 2011
politica de transferuri = 0

daka tot nu aduceti jucatori de valoare oferiti`le contract la copii cum atzi facut cu modelu contu si fatu....astia de la hagi abea asteapta sa prinda momentu sa ne ia copiii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6899 secunde