ION SANDU este noul PREȘEDINTE al Federației Române de Atletism

447
3
ION SANDU este noul PREȘEDINTE al Federației Române de Atletism - ion-1365170683.jpg

Noul președinte al Federației Române de Atletism este Ion Sandu, care a obținut vineri la Adunarea Generală de la Casa Fotbalului 113 voturi, din cele 206 exprimate, contracandidata sa, Gabriela Szabo, întrunind 89 de sufragii, 4 buletine fiind declarate nule. În vârstă de 53 de ani (născut pe 7 octombrie 1960, la Tulcea), Ion Sandu a fost un sprinter valoros pe plan național între anii 1977-1988, obținând, la seniori, 10 titluri de campion național în probele de 100 m și 200 m.

Imediat după anunțarea rezultatului, noul președinte, în prezent om de afaceri, a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES: "Sunt bucuros că am câștigat, mi-am dorit foarte mult acest lucru. În același timp, sunt obligat să răsplătesc încredere colegilor mei. Sper să pot face din atletismul românesc o familie unită".

 

Comentează știrea

europeanu
6 aprilie 2013
Alegeri

Eu de ion sandu n-am auzit in viate mea.S-ar putea sa fiu ignorant dar de gabi szabo stie tot globul.Oare cine ar fi fost mai bun ??? Am impresia ca szabo deranjeaza.

Bojidar
7 aprilie 2013
"Frumoasa" Gabi Szabo

Ma bucur ca "frumoasa" Szabo a iesit pe doi. Oricum este onorabil la cat respect a aratat si arata fata de colegi sau colaboratori. Vezi scandaluirile provocate de preafrumoasa Szabo in decursul timpului. Top 10 al dusmaniilor de moarte din sport, intr-un clasament realizat de publicatia britanica The Independent: 1. Roy Keane v Mick McCarthy (fotbal) 2. Martina Hingis si surorile Williams (tenis) 3. Brian Clough v Don Revie (fotbal) 4. Lewis Hamilton v Fernando Alonso (Formula 1) 5. Muhammad Ali v Joe Frazier (box) 6. Gabriela Szabo v Violeta Beclea Szekely (atletism) 7. Tiger Woods v Phil Mickelson (golf) 8. Anatoly Karpov v Viktor Korchnoi (sah) 9. Ian Botham v Ian Chappell (crichet) 10. Benny 'Kid' Paret v Emile Griffith (box). Ion Sandu a fost un sprinter valoros pe plan național între anii 1977-1988, obținând, la seniori, 10 titluri de campion național în probele de 100 m și 200 m.

Baspunar
7 aprilie 2013
De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

Se spune ca DUMNEZEU nu da cu parul. Ca sportiva, Gabi Szabo, mi-a castigat admiratia pe viata. Ca OM nu merita respect. Nu pot uita declaratiile defaimatoare facute la adresa altei mari atlete, Violeta Beclea Szekely cat si la adresa d-nei antrenoarei Carmen Hodos. In cei 6 ani de cand este in F.R.A. nu a scapat nici un oficial nejignit de Gabi Szabi, daca a indraznit sa aiba o opinie contrara. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Trebuie sa respecti ca sa fii respectata. Altfel toate trofeele din lume nu te fac: nici mai frumoasa, nici mai desteapta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6831 secunde