Turneul de lupte greco-romane din Belarus

Ionuț Caraș, Alexandru Dumitru și Mircea Ionescu, eroii naționalei României

1304
Ionuț Caraș, Alexandru Dumitru și Mircea Ionescu, eroii naționalei României - lupte1318346165-1318366001.jpg
Luptătorul constănțean Ionuț Caraș, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, s-a clasat pe primul loc la turneul internațional de lupte greco-romane din Belarus, competiție rezervată cadeților, sportivul antre-nat de profesorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin evoluând în limitele categoriei 69 kg.
Evoluții foarte bune au mai avut alți doi componenți ai lotului național al României: Alexandru Dumitru (CSS 3 Steaua București), la categ. 58 kg, și Mircea Ionescu (Ceahlăul Piatra Neamț), la categ. 66 kg, ambii situați pe poziția a cincea.
"Sunt rezultate promițătoare, care demonstrează că în sălile de lupte se lucrează bine. A fost o excelentă oportunitate pentru tinerii luptători români să acumuleze experiență și vrem să îi mulțumim și pe această cale patronului Hotelului Costinești Royal, Mugurel Dumitru, care a suportat toate costurile deplasării delegației României în Belarus și le-a oferit copiilor șansa de a se afirma într-un turneu internațional", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Giuglea.
La întreceri, au participat sportivi reprezentând 12 națiuni, lotul României fiind condus de antrenorii Ștefan Rusu și Adrian Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5818 secunde