Jerome Valcke, secretarul general al FIFA, intenționează să candideze la președinție

83
1
Jerome Valcke, secretarul general al FIFA, intenționează să candideze la președinție - jeromevalcke-1440855798.jpg

Articole recomandate

Francezul Jerome Valcke, actualul secretar general al Federației internaționale de fotbal, intenționează să candideze la președinția FIFA, cu prilejul alegerilor din luna februarie, potrivit Agerpres.



Valcke, 54 ani, care ocupă postul de secretar general al FIFA din 2007, este în discuții cu o confederație regională pentru a obține suportul unei eventuale candidaturi. În discuțiile cu alți înalți oficiali ai FIFA, aceștia l-au sfătuit să nu intre însă în cursa pentru președinție, pentru că astfel candidatura sa ar putea transmite un mesaj negativ asupra intențiilor de reformare profundă a forului mondial al fotbalului.

Francezul, fost jurnalist la Canal+, este suspectat că a cerut vărsarea sumei de 10 milioane dolari de la oficialii federației sud-africane către Concacaf în 2008, în schimbul voturilor pentru susținerea Africii de Sud la organizarea Cupei Mondiale 2010. FIFA a dezmințit implicarea lui Valcke în acest caz, susținând că secretarul general nu a autorizat acest transfer și nici nu avea puterea s-o facă.

La alegerile pentru președinția FIFA din 26 februarie, marii favoriți sunt francezul Michel Platini, președinte UEFA, și sud-coreeanul Chung Mong-joon, fost vicepreședinte FIFA.



Comentează știrea

Cosmin
29 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3178 secunde