JO 2016. Handbal feminin: "Jucătoarele nu au așteptări la medalii.."

65
JO 2016. Handbal feminin:

Articole recomandate

Tomas Ryde, tehnicianul naționale de handbal feminin a României, spune că jucătoarele din lotul său nu au așteptări în ceea ce privește o medalie la Jocurile Olimpice, precizând că acestea trebuie doar să muncească mult pentru a face performanță.

"Va fi dificil cu siguranță la Jocurile Olimpice. Este cea mai puternică competiție din lume. La Jocurile Olimpice sunt 12 echipe și fiecare poate fi considerată o câștigătoare. Este multă muncă, puțin noroc și vom vedea ce se va întâmpla. Nu avem așteptări la medalii, trebuie să muncim mult. Nu cred că vom câștiga nouă meciuri la rând, este foarte greu, dacă am reuși așa ceva ar fi o performanță fantastică. Sunt bucuros că în ultimele meciuri am văzut că fetele au progresat mult", a spus tehnicianul suedez, conform Agepres.

Ryde a menționat va avea răbdare la Rio de Janeiro dacă unele lucruri nu vor fi puse la punct din punct de vedere organizatoric. "Mergem la Rio sperând că vom avea unde să stăm, că vom găsi ceva de mâncare și că autocarul va fi acolo când mergem la antrenamente. Ca profesionist trebuie să ai răbdare cu anumite lucruri în primele trei-patru zile, să nu te enervezi din cauza unor lucruri care nu sunt puse la punct", a spus Ryde.

Lotul echipei de handbal a României cuprinde 14 jucătoare și două rezerve: portarii Paula Ungureanu, Ionica Munteanu și Denisa Dedu (rezervă I), extremele stânga Valentina Ardean-Elisei, Camelia Hotea, extrema dreaptă Laura Chiper, interii stânga Cristina Neagu, Gabriela Perianu și Gabriella Szucs, interii dreapta Patricia Vizitiu și Melinda Geiger, centrii Aurelia Brădeanu, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu (rezervă II) și pivoții Oana Manea și Florina Chintoan.

Naționala României face parte din Grupa A la JO 2016, alături de Norvegia, Brazilia, Muntenegru, Spania și Angola. Primele patru clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0426 secunde