Jocurile Olimpice 2012: Alina Dumitru este în finală la judo

423
Jocurile Olimpice 2012: Alina Dumitru este în finală la judo - adm34189100-1343484014.jpg
Sportiva din România a reușit calificarea în finala Jocurilor Olimpice 2012 la judo, categoria 48 de kilograme. Alina Dumitru își poate păstra titlul olimpic cucerit acum 4 ani, la Beijing.

În semifinală, Alina Dumitru a învins-o pe Tomoko Fikumi, din Japonia. A fost o lupta echilibrată, dar Alina Dumitru s-a impus grație unui procedeu reusit la inceputul luptei, avantaj conservat excelent până la finalul luptei. În finală, Alina va juca cu Sarah Menezes, din Brazilia. Alina Dumitru este mult mai bine cotată decât adversara ei.

- În sferturi, Alina Dumitru a trecut greu, de judoka mongoleză Urantsetseg Munkhbat. Cea din urmă a condus o bună parte din meci, dar Dumitru a dus meciul în prelungiri, acolo unde s-a impus.

- Alina Dumitru s-a calificat rapid în sferturile concursului de judo, categoria 48 de kilograme, de la Olimpiadă, după ce adversara sa, cubaneza Alvarez Mestre a fost descalificată pentru un procedeu incorect.

Lupta a durat foarte puțin de altfel, Alina Dumitru acuzând ceva dureri la degetele piciorului drept, după decizia arbitrilor, cubaneza dând semne evidente de furie.

Alina Dumitru este deținătoarea titlului olimpic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1213 secunde