Jocurile olimpice ajung la granițele României

108
1
Jocurile olimpice ajung la granițele României - budapest-1436441992.jpg

Articole recomandate

Jocurile olimpice ajung la granița cu România. Budapesta va candida la organizarea jocurilor olimpice. Budapesta, care nu a mai organizat vreodată JO, va avea drept contracandidate orașele Roma, Boston, Hamburg și Paris.

"Anunțăm oficial că, în conformitate cu decizia unanimă a Consiliului General al orașului și a Comitetului Olimpic Ungar, cu sprijinul Adunării Naționale Ungare și a Guvernului, Budapesta candidează pentru a găzdui ediția a XXXIII-a a Jocurilor Olimpice și Paralimpice din 2024", se arată în scrisoarea comună, datată 7 iulie. 

Comentează știrea

const
9 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4805 secunde