Selecționerul austriac dă milităria jos din pod

Jucătorii vor fi excluși din lot dacă sunt prinși jucând cărți după miezul nopții

316
Selecționerul naționalei de fotbal a Austriei, Josef Hickersberger, a anunțat că jucătorii din lotul lărgit care vor fi prinși jucând cărți după miezul nopții își pot face bagajele pentru a părăsi echipa, însă fotbaliștii care vor citi până târziu vor fi iertați.
Pe de altă parte, pentru a le da tirolezilor șansa de a comunica, în perioada EURO 2008, cu suporterii străini, municipalitatea din Innsbruck propune cursuri gratuite de 90 de minute de rusă, spaniolă și suedeză. La cursul respectiv, pot fi învățate expresii uzuale și cuvinte legate de fotbal.
UEFA publică, în plus, un dicționar oficial al fotbalului, care cuprinde definițiile a 5.200 de termeni legați de acest sport, în limbile franceză, engleză și germană.
La Campionatul European din Elveția și Austria, vor participa 16 reprezentative. Culorile acestora vor apărea pe o cascadă de pe Rin, în apropierea localității Schaffhausen. Artistul elvețian Beat Toniolo va desfășura acolo o plasă de 600 de metri pătrați, ce va avea pe ea drapelele țărilor participante la EURO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7843 secunde