Campionatul Regional Muntenia la rugby U12

Juniorii de la AS Victoria Cumpăna, neînvinși în primele patru etape

290

Articole de la același autor

Echipa de rugby juniori U12 a Asociației Sportive Victoria Cumpăna participă, în perioada 22 octombrie - 19 noiembrie, la întrecerile Campionatului Regional Muntenia, ediția 2016-2017, organizat la București. Meciurile din primele patru runde s-au disputat pe stadionul "Arcul de Triumf", constănțenii clasân- du-se pe locul întâi. 


Iată și rezultatele înregistrate: AS Victoria - RC Grivița 30-0, Rugby Săcele - AS Victoria 0-25, AS Victoria - RC Antonio Jr. 20-0, Aurora Băicoi - AS Victoria 0-30. 


Sâmbătă, 5 noiembrie, pe stadionul "Sportul Studențesc" din București, se vor disputa partidele etapelor V și VI, formația din Cumpăna având de înfruntat pe CNAV, respectiv Șoimii București. 


Deplasarea echipei U12 a Asociației Sportive Victoria Cumpăna se desfășoară în cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului în comuna Cumpăna, "Sportul, un mod de viață la Cumpăna", ce se derulează în perioada aprilie - decembrie 2016, în două etape, având în vedere participarea echipelor de rugby U10 și U12 atât la competițiile naționale, cât și la cele internaționale. 


Astfel, o primă etapă s-a finalizat prin participarea la Turneul Internațional din Franța, iar cea de-a doua se referă la participarea la Campionatul AMRB U12 2016 - 2017 și la Circuitul național de mini-rugby. Acest proiect își propune ca rugby-ul din Cumpăna să ajungă, în următorii ani, în sfera înaltei performanțe sportive și să fie printre primii competitori ai rugby-ului la nivel național de juniori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde