Juniorii de la CS Victoria Cumpăna și-au reluat activitatea. "Suntem fericiți!"

316

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a reluat, marți, activitatea la toate secțiile de copii și juniori. Micuții sportivi au putut să se antreneze pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv "Sf. Nicolae". S-au respectat toate măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, astfel că sportivii au fost, sunt și vor fi în siguranță.

"La Cumpăna, s-a reluat activitatea sportivă. Toate regulile sunt strict respectate de reprezentanții CS Victoria, pentru că sănătatea copiilor noștri este cea mai importantă. Copiii și-au dorit foarte mult să reînceapă antrenamentele, să lucreze și să-și reintre în formă, pentru a continua să facă performanță.

Vom lua în continuare toate măsurile de siguranță pentru ca activitatea sportivă să se desfășoare în cele mai sigure condiții pentru copii", a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

La rândul său, președintele CS Victoria, Ion Răuță, a explicat că a făcut din timp toate demersurile pentru a-i ajuta pe sportivi să revină la antrenamente.

"Luni, am avut o ședință cu toată lumea din cadrul clubului și am decis să reluăm antrenamentele pentru cei mici, la toate secțiile. Marți, a fost prima zi în care copiii au putut intra pe teren să se antreneze în aer liber. Am luat această decizie pentru că acești copii obișnuiau să meargă pe vechiul stadion din Cumpăna și să se joace acolo până seara târziu. Ne-am gândit că nu este în regulă și ar fi mai bine să începem antrenamentele pentru ca ei să poată face mișcare într-un cadru organizat.

Avem toate măsurile de siguranță. Există măști, aparate de măsurat temperatura, iar copiii se antrenează în grupuri de câte 7. La fotbal, avem șase secții de copii și juniori. Noi nu vrem să aducem din altă parte copii. Vrem să înregimentăm doar copii din Cumpăna, pentru a-i ajuta să facă mișcare. Ne dorim foarte mult acest lucru.

De competiții nu putem să vorbim la această oră. Vor fi Campionatele Naționale la gimnastică, dar se vor ține spre sfârșitul anului.

Am trecut foarte greu peste această pandemie. Copiii au stat acasă și s-au antrenat cum au putut, dar nu toți. Nu toată lumea are tablete și nu toți au putut să fie supravegheați prin intermediul platformelor online", a declarat Ion Răuță.

v v v

Atunci când vine vorba de echipa de fotbal de seniori CS Victoria, Răuță este rezervat în ceea ce privește o eventuală promovare în Liga a 3-a. Cert este că, la nivelul băncii tehnice, nu se va face nicio schimbare, astfel că echipa va fi în continuare condusă de Vasilică Cristocea.

"Echipa de fotbal se află momentan în pauză competițională. Sezonul de Liga a 4-a s-a întrerupt și probabil nu se va mai relua. Nu vom face schimbări la nivelul băncii tehnice. La nivel de jucători, s-ar putea să fie câteva schimbări. Unii pot pleca, alții pot veni. Acest lucru se va întâmpla și în funcție de dorințele lor.

Este greu să ne gândim la o promovare în Liga a 3-a. În mod sigur nu avem banii necesari pentru a juca în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Vrem să atragem cât mai mulți sponsori sau chiar investitori și atunci ne putem gândi la o promovare istorică. Avem această bază sportivă incredibilă. Avem nocturnă și nu știu câte stadioane cu nocturnă mai sunt în Constanța", a adăugat Ion Răuță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.397 secunde