Juniorii U19 ai LPS Constanţa, vicecampioni naţionali la rugby

154
Juniorii U19 ai LPS Constanţa, vicecampioni naţionali la rugby - 1-1653308176.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby juniori U19 a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” este noua vicecampioană a României, după ce a pierdut, cu scorul de 25-31, finala Campionatului Naţional, desfăşurată, pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, în compania celor de la CNAV-CS Dinamo.

Deşi terminaseră sezonul regulat pe prima poziţie, constănţenii au făcut o primă repriză mai puţin reuşită, astfel că bucureştenii au condus la pauză cu 13-6, iar la scurt timp de la reluare, s-au distanţat la 28-6, avantaj ce s-a dovedit a fi decisiv. LPS a mutat însă jocul spre 22-ul advers, a pus presiune, a marcat trei eseuri (două transformate) şi s-a apropiat la 25-28, însă CNAV-CS Dinamo a mai pus trei puncte pe tabelă dintr-o lovitură de picior căzută şi soarta finalei era jucată.

Pentru LPS Constanţa, au marcat: Ion Călin (două eseuri), Marian Muntianu (două lovituri de penalitate, o transformare), Alin Luca (un eseu) şi Ionuţ Sava (o transformare).

„Mulţumim suporterilor că au fost alături de noi şi când am câştigat, dar mai ales când am pierdut! Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, sunt copii minunaţi, de care sunt foarte mândru”, a declarat antrenorul Nicolae Radu Mocanu.

XXX

Aşadar, o nouă generaţie de excepţie încheie junioratul cu o medalie - de argint. Întrebarea care se ridică acum este următoarea: vor putea fi păstraţi aceşti jucători la Constanţa? Greu de răspuns, în condiţiile în care, la nivel de seniori, Constanţa a rămas fără echipă, iar CS Năvodari este departe de exigenţele primului eşalon.

Foto: Facebook / Rugby Romania / Răzvan Păsărică / SportPictures.eu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0846 secunde