Karate / Două medalii la Mondiale pentru CS Shiai

470
3
Karate / Două medalii la Mondiale pentru CS Shiai - 1-1350204934.jpg

Articole de la același autor

Lotul de trei sportivi deplasat de CS Shiai Constanța la Campionatele Mondiale de karate pentru copii, cadeți și juniori, turneu desfășurat la Novi sad (Serbia), se întoarce, mâine, acasă cu două medalii și un loc 7.
Medaliile au fost obținute de Sebastian Nuțescu - aur la kata individual 9-10 ani, all styles, și Vlad Moise - bronz la kata individual 11-12 ani, all styles. Pe locul 7 s-a clasat Ștefan Matei, la kata individual 15-17 ani.
"Pentru noi, a fost o competiție grea, având în medie câte 30 de participanți pe probă, din toate țările. Cu atât mai mult aceste rezultate sunt meritorii", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele CS Shiai, Zoltan Albert.


Comentează știrea

tot
16 octombrie 2012
sa fim corecti

Sportivii au fost insotiti la acest Campionat Mondial de instructorul Borcanea Cristina, haideti sa spunem tot!

X
19 octombrie 2012
Campionatul mondial de karate

......iar sunteti in urma cu pozele. Aia e o poza de la campionatul european care a avut loc in Ungaria 2011(chiar scrie pe poza).........halal. Stiristii astia nu prea va documentati.....

Răspuns la: sa fim corecti
Adăugat de : tot, 16 octombrie 2012
Sportivii au fost insotiti la acest Campionat Mondial de instructorul Borcanea Cristina, haideti sa spunem tot!
...
24 octombrie 2012
daca tot suntem corecti

Eu zic sa ne uitam si la data publicarii articolului.... Sambata, 13 Octombrie 2012....asta inseamna ca stirea a fost data la ziar vineri imediat dupa ce sportivii au terminat de concurat.La momentul acela nu erau , cu siguranta, poze cu cei 2 medaliati ai acestui Campionat postate pe nici un site.In poza articolului sunt Sebastian Nutescu si Stefan Matei...sportivi care au participat si anul acesta.

Răspuns la: Campionatul mondial de karate
Adăugat de : X, 19 octombrie 2012
......iar sunteti in urma cu pozele. Aia e o poza de la campionatul european care a avut loc in Ungaria 2011(chiar scrie pe poza).........halal...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5407 secunde