Din 1.500 de participanți

Karatiștii care vor reprezenta Constanța la Campionatul Mondial din Turcia

301
Karatiștii care vor reprezenta Constanța la Campionatul Mondial din Turcia - floriniordanoaia2-1365013380.jpg
În acest week-end, la Istanbul (Turcia), se va desfășura Campionatul Mondial de Karate "Shotokan" WSKU, organizat de World Shotokan Karate Union. Competiția va reuni aproximativ 1.500 de sportivi din 50 de țări, iar din România, va participa un lot format din 45 de sportivi, 10 arbitri, 5 antrenori și 4 oficiali de la Federația Româna de Karate-Do și Discipline Asociate.

Județul Constanța va fi repre-zentat prin sportivii de la CS "Marea Neagra" Constanța și CS "Bujin" Cernavodă.

De la CS "Marea Neagră" Con-stanta, vor participa: Mihaela Ocolișan, la senioare, la probele de Kumite, individual si echipe; Tudor Bocai, la copii 12-13 ani, la probele de Kumite, individual. Sportivii vor fi însoțiți de antrenorul Florin Iordănoaia.

De la CS "Bujin" Cernavodă, vor participa: Lavinia Bulilete, la senioare, la probele de Kata și Kumite; Andreea Bulilete, la cadeți, 14-15 ani, la probele de Kata și Kumite. Sportivele vor fi însoțite de antrenorul Gheorghe Bulilete.

"Sportivii de la CS "Marea Neagră" Constanța participă la acest campionat mondial pentru prima dată, de aceea considerăm că va fi o experiență deosebit de importantă pentru ei. Din păcate timpul scurt de pregătire, de la începutul anului, nu ne-a permis să pregătim sportivii și la proba de Kata "Shotokan", iar la Kumite vor participa la două probe de Kumite, "Shobu Ippon" și "Shobu Sanbon". Cea de-a doua este o probă foarte grea, cu mulți sportivi participanți. Sperăm să obținem o clasificare cât mai bună", a declarat Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2305 secunde