Karatiștii de la CSS Medgidia, pe podium la Naționale

529
2
Sportivii de la CSS Medgidia au avut o comportare foarte bună la Campionatul Național individual de Karate SKDUN, competiție care s-a desfășurat, zilele trecute, la Chiajna.

Delegația dobrogeană a fost alcătuită din 23 de sportivi, antrenați de profesorul Dorin Viziteu, iar bilanțul - remarcabil: un total de 21 de medalii, dintre care opt de aur, una de argint și 12 de bronz.

Iată și pe ocupanții locurilor de pe podium, pe categorii de vârstă: tineret: Leida Omer, kata - locul I, Elena Mincă, kata - locul II; juniori: Mihai Puia, kata - locul I, Aurelia Tilă, kata, kumite - locul III; cadeți: Andrei Ionașcu, kumite - locul I, Diana Nițu, kata - locul III; mini-cadeți: Răzvan Cojocaru, kata - locul I, Costin Pașa, kata - locul I, kumite - locul III, Alexandru Moldoveanu, kumite - locul III, Cristina Luca, kumite - locul III; copii: Florentina Ivanciu, kata - locul I, Sebastian Barbu, kata - locul I, kumite - locul I, Crina Rotaru, kata - locul III, kumite - locul III, Mario Buzoianu, kata - locul III, kumite - locul III, Marian Șlepac, kata - locul III și Artur Ablachim, kata - locul III.

"Sunt rezultate foarte bune și vreau să îi felicit și pe această cale pe sportivi și pe tehnicieni. Sper ca anul 2012 să ne aducă tot mai multe motive de bucurie", a declarat directorul CSS Medgidia, prof. Valentin Petricală. 

Comentează știrea

parinte
8 martie 2012
Multumim d-le prof. Petricala!

Iata ca un om cu suflet si o institutie din orasul Medgidia reuseste sa tina sus sportul. Multumim d-le prof. Petricala. Acest exemplu ar trebui sa-l urmeze si primarul Iordache,care a distrus sportul medgidian.

medgidian
8 martie 2012
sport

FELICITARI SPORTIVILOR DAR SI PROFESORILOR IAR IN LEGATURA CU CONSTATARE DE MAI SUS POT SPUNE CA NU NUMAI SPORTUL A DISTRUS PRIMARUL ACESTA DAR SI MULTE ALTELE CA DE FACUT NU A AVUT MINTE DAR SA VENIM CU TOTII LA VOT SI SA-L TRIMETEM PE STADION SA FACA ALERGARI MULTI ANI DE ACUM POATE ASA O SA II VINA SI LUI MINTE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4071 secunde