Kung-Fu-ul constănțean debutează, mâine, la Cupa "Dunărea"

204
Mâine, la Sala de Judo a Complexului Polisportiv din Galați, se va desfășura Cupa "Dunărea" la Kung-Fu, organizată de CS Dunărea Albastră din Galați, Federația Română de Arte Marțiale de Contact și Asociația Română de Kung-Fu. 

Probele de concurs sunt "Taolu Tradițional", "Taichi Tradițional", "Tuishou", "Erjie-Gun Fight", "Non-Contact Sanda", "Light-Fighting Sanda" și "Sanda". 

La cupă, vor participa sportivi seniori, juniori, cadeți și copii. Au anunțat participarea aproximativ 90 de sportivi de la 15 cluburi sportive din toată țara. 

Din județul Constanța, vor participa: CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia) cu 7 sportivi, CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait) cu 4 sportivi, CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju) cu 5 sportivi, CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) cu 6 sportivi, CS Shaolin Callatis Mangalia (președinte, Costel Safta) cu 7 sportivi, CS Wushu Maxx Mangalia (președinte, Titi Vartolomei) cu 5 sportivi. 

"Cupa «Dunărea» este primul concurs de Kung-Fu din acest an, sportivii constănțeni au început pregătirile din luna ianuarie și sperăm ca această cupă să se constituie ca un prim test de verificare, deoarece urmează o perioadă foarte grea, cu câte două concursuri pe lună. Loturile cluburilor au în componență sportivi consacrați, dar avem și câțiva începători, care sperăm să se comporte cât mai bine, mai ales că vor participa la mai multe probe și va fi foarte greu, datorită numărului mare de sportivi înscriși la fiecare probă", a declarat Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde