La Astra-Celtic, comentatorul BBC a transmis live. Din lift!

85
1
La Astra-Celtic, comentatorul BBC a transmis live. Din lift! - imageresize-1415356306.jpg

Articole recomandate

Meciul de la Giurgiu, dintre Astra și Celtic Glasgow, încheiat 1-1, a  suscitat un interes enorm în rândul mass-media din Marea Britanie. 


Jurnaliștii din Insulă însă au avut parte de un incident neplăcut la stadion. Au rămas blocați, alături de alți jurnaliști români, în liftul care urma să-i ducă la masa presei.  Defecțiunea ascensorului nu a putut fi remediată și ei au fost nevoiți să aștepte acolo vreme de aproape 40-45 de minute.

După vreo 18-20 de minute, comentatorul BBC trimis la Giurgiu să comenteze meciul a început să relateze în direct din lift, explicînd cu lux de amănunte ce s-a întâmplat și de ce nu poate transmite live desfășurarea meciuluiâ, scrie gsp.ro.


Comentează știrea

alin
7 noiembrie 2014
job

Oferta job!Castigati bani in plus!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber.Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3202 secunde