La Câmpulung Muscel se va inaugura în toamnă un Centru Naţional Olimpic pentru juniori

168
La Câmpulung Muscel se va inaugura în toamnă un Centru Naţional Olimpic pentru juniori - centru-olimpic-1680783695.jpg

Articole de la același autor

Primul Centru Naţional Olimpic pentru Juniori (CNOPJ) la atletism se va deschide la toamnă la Câmpulung Muscel, la iniţiativa administraţiei locale, cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi al Federaţiei Române de Atletism, conform unui comunicat al COSR.

Secretarul general al COSR, George Boroi, împreună cu preşedinta FRA, Anişoara Cuşmir, şi Georgeta Andrunache, preşedintele Comisiei Tehnice Olimpice pentru Sportul de Performanţă a COSR, s-au întâlnit în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung cu Elena Lasconi, primarul oraşului, pentru a stabili etapele care trebuie urmate pentru ca acest vis să prindă contur, iar la începerea următorului an şcolar centrul să-şi deschidă porţile pentru viitorii atleţi de performanţă.

„Oraşul Câmpulung este recunoscut pentru sportivii de valoare pe care

i-a crescut. Numeroşi atleţi cu renume ai României au plecat de la Liceul cu Program Sportiv muscelean, recunoscut în special pentru puternica secţie de atletism. Acum este minunat că putem revitaliza mişcarea sportivă din Argeş şi că, în plus, cei mai talentaţi tineri atleţi din toată ţara se vor putea antrena împreună la Câmpulung Muscel în primul Centru Naţional Olimpic de atletism pentru juniori. Este un prim pas pe care îl facem pentru a crea o bază solidă a piramidei atletismului românesc. Ne dorim ca la Câmpulung să crească viitorii campioni şi vom susţine pregătirea la standarde moderne a micilor atleţi, cu toate resursele de care dispunem, specifice acestei forme de organizare”, a spus George Boroi, fost atlet de performanţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7705 secunde