Concurs La Mangalia, a început Cupa României la box

1182

Articole de la același autor

Cupa României la box, întrecere rezervată tineretului, a început ieri la Mangalia, urmând a se încheia sâmbătă, când sunt programate finalele. Până sâmbătă, galele încep în fiecare zi la ora 16, iar pentru meciurile din ultimul act gongul se va bate prima dată la ora 11.
Competiția este găzduită de sala de box a Complexului "Alutus". S-au înscris 104 tineri boxeri, din întreaga țară. Categoria 64 kg este cea mai "populată", cu 21 de pugiliști, în vreme ce la categoria 48 kg participă cei mai puțini, doar cinci.
Constanța este reprezentată de toate cluburile, Farul (Mihai Oprea) și BC Adan (Constanța), Callatis și Alutus (Mangalia), CS Năvodari și Axiopolis Cernavodă.
De asemenea, la întrecere oficiază și patru arbitri din județ, constănțenii Toma Matei (președintele Asociației Județene de Box) și Marius Marga - ambii, arbitri AIBA, și năvodărenii Marius Miron și Adrian Tănase (arbitri republicani). Delegatul general al competiției este Costică Fieraru (Focșani).
"Cupa României este criteriu de selecție pentru alcătuirea lotului național care va participa la Campionatul European de tineret, de la Varșovia. La întrecerea de la Mangalia, așteptăm mult de la Irinel Orăscu (Adan), component al lotului național, favoritul cert al categoriei 64 kg, după cum și alți boxeri constănțeni au șanse bune să facă meciuri frumoase și să ocupe un loc pe podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", Toma Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5615 secunde