La Națională, Alibec pasează - Matei marchează

357
Farul a avut trei jucători la lotul național de juniori Under-18 al României care a disputat, în Georgia, două partide amicale cu selecționata similară a țării gazdă: mijlocașul Cosmin Matei și atacanții Denis Alibec și Ștefan Sandu, Matei și Alibec fiind mai mici cu un an decât restul tricolorilor. Toți trei au jucat în ambele partide, prima câștigată de Georgia cu 2-0, iar cealaltă de români, cu același scor.
În acest al doilea meci, Alibec (a fost titular, ca vârf, și a jucat până în minutul 85) a pasat decisiv la golul de 1-0, înscris în minutul 35 de Matei (mijlocaș dreapta, a intrat pe teren în minutul 25). Aflat la prima convocare la lot, Șt. Sandu a intrat după pauză, la fel ca în primul meci, partidă în care atât Alibec (vârf împins), cât și Matei (mijlocaș central) au fost titulari, însă numai Denis a rămas pe gazon toate minutele, Cosmin jucând o repriză.
Alibec și Matei au sosit duminică seară în țară, iar astăzi se vor prezenta la pregătirile echipei mari a Farului, care a efectuat, ieri după-amiază, primul antrenament de după meciul de la Buzău.
Altfel, partidă de Cupă Farul II - Portul, de mâine, de la ora 17,30, contând pentru prima fază a Cupei României, ediția 2008/2009, se va juca pe stadionul SNC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4387 secunde