La numai 15 ani şi 4 luni, Enes Sali, mezinul din cantonamentul Farului

330
La numai 15 ani şi 4 luni, Enes Sali, mezinul din cantonamentul Farului - lanumai-1624902718.jpg

Articole de la același autor

Conducerea tehnică a FC Farul oferă în continuare mult credit tinerilor jucători din cadrul Centrului de Copii şi Juniori. Astfel, din cei 29 de componenţi ai lotului aflaţi în acest moment în cantonamentul de la Poiana Braşov, nu mai puţin de 14 sunt născuţi după 1 ianuarie 2002.

Dintre aceştia, Alexi Pitu, Constantin Grameni, Gabriel Buta, Darius Grosu, Luca Andronache, Ştefan Bodişteanu şi Bogdan Lazăr au debutat deja în Liga 1, în timp ce Roberto Mălăele, Nicolas Popescu şi Daniel Bîrzu s-au mai aflat în stagii de pregătire cu formaţia de seniori.

În schimb, Gabriel Dănuleasa, Eduard Radaslavescu şi Ianis Malama sunt la prima experienţă de acest gen, după ce au avut evoluţii foarte bune în Liga Elitelor U19 sau U17.

La numai 15 ani şi 4 luni, Enes Sali este cel mai tânăr jucător din lotul Farului aflat în stagiul de la Poiana Braşov.

Deşi este născut în 2006, Enes a făcut deja pasul către juniorii U17, alături de care a devenit campion al României în acest an. 


Este autorul unor goluri spectaculoase atât în Liga Elitelor, cât şi la Naţionala U16 a României.

Conducerea tehnică a Farului a programat câte două şedinţe de pregătire în fiecare zi. Dacă la primele ore ale dimineţii se lucrează pe grupe, la sala de forţă, după-amiază se trece pe unul din terenurile de la Campo Verde, acolo unde are loc pregătirea tehnico-tactică.

Iată programul partidelor amicale pe care Farul le va mai susţine în stagiul montan de la Braşov:

30 iunie: Farul Constanţa - CS Mioveni (ora 11.00);

30 iunie: Farul Constanţa - Chindia Târgovişte (ora 18.00);

3 iulie: Farul Constanţa - Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00);

3 iulie: Farul Constanţa - Petrolul Ploieşti (ora 17.00).

Ultimul joc de verificare înaintea noului sezon va avea loc în data de 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna.

XXX

În perioada 21-26 iunie, Academia Hagi 2014 a participat la Cupa Mării Negre, competiție ce a avut loc la Eforie Nord.

Constănţenii au reuşit o prestaţie foarte bună şi au încheiat competiţia pe podium. În grupe, Academia Hagi 2014 a bifat trei victorii, 10-0 cu Raiders București Negru, 9-1 cu Luceafărul Târgovişte şi 7-0 cu Alma Sibiu Albastru, însă a cedat în semifinale 1-1, 1-2 după lovituri de departajare, în faţa celor de la Raiders Bucureşti Roşu.

Elevii lui Bogdan Omeag au câştigat apoi la pas finala mică, scor 6-0 cu Raiders Bucureşti Negru.

În afara cupelor şi diplomelor oferite echipelor laureate, organizatorii Cupei Mării Negre au mai oferit şi premii speciale, unul dintre acestea revenind constănţeanului Raul Monea, desemnat golgeterul competiţiei, cu şapte reuşite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde